ЗВАНИЧНЕ ЛИСТЕ ЖЕЉА

knjigiceОвде можете преузети званичну листу жеља ученика.

ЗВАНИЧНА ЛИСТА ЖЕЉА УЧЕНИКА

Молимо све ученике да још једном провере податке и на време јаве уколико има неких измена, јер је у четвртак 30. јуна последњи рок за исправке.

Жеље се могу проверити и у холу школе и на сајту министарства просвете.

Такође, примили смо и додатно објашњење:

У извештају, у рубрици са десне стране имате број бодова које је ученик остварио за тај профил – уколико је колона празна, онда значи да је реч о стандардном профилу за који ученик има испуњене све услове и конкурише са бројем бодова који му је написан у заглављу његових података.

Ове године имамо новину прага за четворогодишње профиле од 50 бодова – сви ученици који имају мање од тог прага неће моћи да упишу четворогодишње профиле. Ако ученик нема 50 бодова, а има жеље за неким четворогодишњим профилима, као и у случају да ученик има жеље за специјализованим одељењима а нема испуњене додатне услове (пријемне), у тој рубрици ће ученику стајати ознака „без бодова“, што је ознака да ученик не може уписати дати профил, односно да ће му софтвер за расподелу прескочити ту жељу, када и ако до ње дође.

Уколико је реч о специјализованом профилу, за који је ученик полагао пријемни, у тој рубрици ће стајати број бодова са којим ученик улази у расподелу за дати профил.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.