ОБАВЕШТЕЊЕ ПОВОДОМ ЈУБИЛЕЈА

Обавештавају се ученици да ће се због обележавања јубилеја Стогодишњице школе настава и активности одвијати према следећем распореду:

Петак 25.4.  – Чланови хора су ослобођени наставе. Генерална проба је у позоришту у 10 часова, а на Свечану академију треба са опремом да дођу у 18 часова у позориште. То важи и за остале учеснике. Ученици осмог разреда после првог часа организовано иду у Средњу техничку школу „Никола Тесла“ на Дан отворених врата. Такође, обавезно је присуство ученика седмог разреда на представљању монографије школе у 19 часова у позоришту „Добрица Милутиновић“. Ученици путници нису у обавези да присуствују представљању монографије јер школа није у могућности да организује превоз за ученике. Ученици од петог до седмог разреда имају 4 часа скраћена на 35 минута.

Субота 26.4. – Спортски дан – у 9 часова фудбал, у 10 часова одбојка и стони тенис. Обавезан је долазак свих ученика на Спортски дан без обзира на учешће у активностима, јер је ово радни, ненаставни дан, осим за ученике путнике.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.