Жене које су мењале свет

zene koje su menjale svetИако се сматра да је моћ резервисана за мушкарце, постоје даме које су дале снажан печат времену у ком су живеле. Утицајем и харизмом, али и zene koje su menjale svet (10)знањем и умећем, успевале су да се изборе за најзначајније позиције у друштву. Оно што је заједничко свима њима јесте то да се ниједна није препустила укорењеном мишљењу, свака је дала свој максимум, радила на себи, оставила траг и учинила свет лепшим и бољим местом за живот.
zene koje su menjale svet (2)Оне данас служе као инспирација, са својим причама које су пуне борби, авантура и тријумфа. О многима од њих су писане књиге, снимани филмови, али и поред тога увек је лепо присетити се свега што су радиле и биле.
Ученици наше школе су направили изложбу „Жене које су мењале свет“, како би на овај начин допринели сећању на жене и њихова дела која су имала утицаја на целокупан zene koje su menjale svet (1)zene koje su menjale svet (3)живот.zene koje su menjale svet (5)zene koje su menjale svet (8)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.